Tuesday, May 28, 2013

my E-day purple pink 25/5/2013


Alhamdulillah

syukur sangattt....Majlis pertunangan kami berjalan dgn lancar dan sempurna....pelamin idaman yg simple ni pun amat menepati citarasa saya....syukrannn....

pelamin pertunangan


Pelamin ni saya book last minit...konon awal2 tu xnak berpelamin bagai...as simple as can...but tetibe dh seminggu lg nk mjlis terkial2 nk pelamin...seme dh fully book...last choice book kat area kg saya je kat Ema Bridal, butik die depan pantai kelulut...harga sewa pelamin ni adalah RM450.00..agak mahal actually...just pelamin ok...deposit saya bayar RM200.00, mse tu dh ujung bulan...kering habis licin duit den....

at d same time jugak duk bayar caterer...saya tempah kat area kampung jgk which is kat merchang RM8/pax...saya book tuk 70pax total RM560.00, byr depost RM100.00, adoiiii mmg keringgg....

bakal mak mertua
Ini la moment yang saya dapat simpan dalam sejarah idup saya....moment yg sungguh indah n happy....thanks to all


Thanks to my sis yg pinjamkan baju die yg cantik ini...ini baju my sis mse die bersanding dulu....tahun 2006....suke baju ni....


No comments:

Post a Comment