Sunday, June 26, 2011

memangs bermules aris inis....pop pox pop...siken pox...

yeee.....
mmg bermula di sini laaa........patut le, 2,3 ari lpas gatl2 mate n sakit tekak...rupenye itu la petanda chicken pox ngan admire aku...tp xsangka begitu pantas....smlm menyoping sakan di esjid india lgsung xde rse ape2 kecuali sakit badan...tp aku rse sakin badan sb dukung si aymil yg bom bom tu.....tp aku suke actly sb aku leh lik kg...hoyeeehhhhhh.....leh la aku aku wat lik langsir tuk mama.....ry ni langsir br la utk mama...puas ati gile dpt beli....huhuhu...
but today im still working dgn bedak 4inch..almaklumla de billing 19 projek harus di keluarkan end of month ni...sorg bdk opis pn xtau...mmg sengaja tidak di kabar kn...klu depa tau...cnfirm die hambat aku balik...xmooo...aku nk cuti 2mggu yg sempat baik parut2 nnti...so aku hentam je dtg kije skang....bedak, foundation seme aku tampal....aku rse dlm 2 ari lg muke ni dh xleh tampal ni...rini esok bole laa....so ok lah....

hmmm....td dh le hujan...mmg kne hati2 sgt2...hmmm....mkn pun goti je tuday....kije nye xbuat sgt...duk search tenet ape yg aku kne buat klu kne mende ni...sklai terjumpe 'mandi dengan quantiti yg byk dr kaki ke kepala'...aku plak wat pantang larang sndri xmandi pg td...aku igt kn xmandi tu bgus...sb pedih la kne air...aku cuci muke pn mcm ade luke jee...ahhhh....

tp lucky jgk la sb aku dh lepas dr interview dgn sime darby...wahhhh...excited gile seh....klu mggu ni interview cnfirm aku xdpt g....tp agak hampeh la interview tu yg menghendakkn aku jwb exam account dlu...aku dh tggalkn sethn lebih kot....kecuali finance yg aku tggal kn end year lpas....so phm2 je la aku nye hentaman....exam kt um pn asik kantoi ni plak ngan dotrg...tp ok jgk la...simple account quest....tppppp...de soklan saiko gile yg xde kaitan ngan account....'critical thinking question'...mmg saiko smpi aku terkekek sorg2 after jwb.....jahattt..!!!!ape yg jahat..????xperlu la aku cite sb aku xnk de org tau soklan bocor....xaciiii....kang aku yg melepass.....same2 melepas xpeee.....haaahaaahaaa.....

tp lucky jgk kne time skang...klu kne time ry ke time aku nk konvo ke...xke nanyee...sb b4 dis pn aku de terpk....klu la mse konvo kne ciken pox..mapuih den....dh le payah gile aku nk konvo...hmmm...tp aku sgt excited nk konvo oct ni becoz arround my beday....yeee yeee yeee....mtk2 aku nye schedule on 6 oct 2011....sb konvokesyen Um akan di adakan pd 3-8 oct...lalallalallal...sekali lg terexcited...asik terexcited jeee.....

uihhh...xkirja dh aku ni...cntinue...cntinuee...kang nk coti panjang....hoyeahhhh....

No comments:

Post a Comment