Friday, March 11, 2011

lelap la wahai mate kuuu...

hmmm...memalam buta ni mate xleh lelap plak...mbe sebab air tiramisu yg 'bes la jugak' yg aku minum td.....ari2 dh minum, rini minum lg...hmmm mmg besss....perot klu tengah lapa mkn ape pn jd....lg pulak dh 2, 3 x pekene nasik.....kesian la perot klu xbg mkn ns kt die kan.....mls nye psal itu lah jd nyeee....tp xbole di amal kan....langsung dr ke bosanan yg melanda diri aku gagahkan dri ke ampang point...semata2 kuar mkn ngan kwn lame ku....lian novita...dh lme gak xjupe die.....bln 5 ni die dh nk kawin...tahniah for lian n fazli..ntah dpt ke idok nk jd pengapit kau....plan nk ke singapore le pulaksss.....masuk kali ni klu xjd dh 3 kali la aku ni jd pengapit yg xjd...ahaaaaa....1st dlu mse kt seremban sb sesat ntah ke mane...smpi umh pgantin dh mkn beradap pn...wakakakka....sori la my dear fren asparizam, 2nd time kt mlake adik ipar kakak aku plak, aku xjd jugaks...yg ni 2,3 kali cancle sb mak ayah aku nk g umrah...so cancle la jugak....ni pulak kwn ku bakal bln 5 ni...mcm xdapekkk jaaa....hahahahha....so jadi lah aku pengapit xjadi...ape2 pn jgn jd pengantin xjd sudeyyyy.....ape yg penting....enjoyzzzzz....yeeehaaaa.....

so td melepak la ngan lian sambil mkn kuew teaw latna...wahhh...mabelessss laaaaa....sedap sgguh...perot lapa lak tu...mmg sodap nyeeeee.......









tp dalam enak kite menjamu selera.....sebenar siang td de brite yg menggerunkan seluruh dunia...11/3/11, gempa bumi kuat 8.9 mgnitude di jepun, mnyebabkan tsunami dasyat....aku update news ni mse asyik duk tgk fb nilaa...mgkin cuaca dingin seluruh m'sia di hari jumaat yg mulia ni  menandakan bencana buruk itu..terus tgk astro awani n  bernama tv....mmg dasyat sgt 'alamat' yg di berikan Allah...aku sebagai manusia yg lemah n penuh dgn dosa ni hy dpt b'doa semoga kita seluruh umat islam di dunia ni di lindungiNya dan tetapkan iman kita n amat bharap dengan petunjuk yg dberikan ni dpt menginsafi kita smua bahawa dunia ni sudah uzur dan hampir kpenghujung nya...smoga Allah melindungi kita dari segala musibah dan bencana...amin...



subhanallah.....

No comments:

Post a Comment