Saturday, January 29, 2011

teater Tun Dr. Mahathir n event adi putra...

huiii..
dis wek de 2 event aku joing....1 p tgk teater tun dr mahathir kt IB n no2 cmpany aku de wat event adi putra kt bangi....hoyeehhhh

bercerita abot teater ni...1st time aku p tgk teater yg bollywod nye musical tu...tu pn aku dpt tiket free from zarith sofiah yg kje kt event company n her cmpany yg manage event tu....fuhhh besss sgt tgk time tu....ye la tgk bolywood nye performance kan...menari live nyanyi lifee..mmg bes sgt...aku igt kn tgk teater ni busan tp gupenye besss...sieyssly besss....2nd teater yg aku tgk natrah....fuhh yg ni lagi bessss.....xreti nk cite cane prasaan tgk teater ni...korang p la tgk...tp nk kne cite yg bes la...3rd teater aku tgk cuci d musical 2...waaa...yg ni lagi beeessss.......awie cute sgt, aflin comeyyy n lawak, nabil melakar sungguh...n hans xbes ckit....tp totally teater tu bg aku sgt besss..

n br ni 26 jan 11...aku p tgk teater tun dr. mahathir malang nyeee...xbesss laaaa.....sowi la....siyesss mmg xbesss....aku leh tertito..dh lew duk barisan 2 dr depan...mmg ngantokkk gileee laa...even teater tu mcm formal ckit tp still leh kratif kan lg...ni gile busannn....mcm cite natrah tu formal gak tp besss wwooo....

hope lpas ni ade lg yg nk blanje aku tgk teater...aku sukeeee sgtttt...hihihihi


ni mse br smpi ni....gamai gak le aku tserempak ngan atis2...aku ni mmg excited lebeyyy ckit klu nmpk atisss...jakunnnn...wakakakkaka

yang no2 plak...tadi pegi event adi putra....bawa lah anak buah ku 2 org ni.....aisyah n anis.....sukeee depe ni tauuu...sonokkk duk lompat2..mentang2 la asu xleh jeritt.....klu temp len aku dh sepak dh pun....kikikikikiki...xdoo lahh...gurau jeee..

emmm...td aku lambat....dh le handle registration....tp xpo lah...semua dh selamat....sori yea kwn2....


adi putra..???de org knal de yg x...aku mmg knal die ni sb slalu tgk die kt minggu amanah saham malaysia anjuran PNB sb almost every yer aku akan g  MSAM ni....almaklum laaa...hikhikhik...apee..????xyah tau lah...heheheh...

emmm die ni mmmg ade anugerah dr Allah di mana boleh hafal num yg byk n mnyelesaikan masalah2 matematik yg bkn level die lah....die cipta fomular sndri n mcm2 lg lah.....tp aku kesian kt die...knape..???ntah laa....bia aku je la yg tau..hikhikhik.....ni de ckit photo ku kt sne...

aku ske t-sirt ni..]


ngan kak tie...nmpk muda lah kak tie...dh anak 2 dh tu...

No comments:

Post a Comment