Sunday, January 9, 2011

Eh AkU LuPa....ToLoNg La InGaT KaN AkU...bole..????

salam..

haih...duk syiok layan AJL25 yg memang gempak tu tetibe ternganga di ujung siaran......??????mengapakah...????dush sebijik...

punya lah mencari cinta sempurna dalam kegelapan, berlari-lari sambil bawa pelita, zaman dolu2 kot,  mcm drama king tuuuu, konon dpt la jmp yg mcm sofia jane, gupenye hanyut dengan noktah cinta, dh jmp tp mbe kne rejek, jahat toll..... xpe la...pasti ada kebahagian dalam perpisahan kan..?????yang penting ku ada kamu(sape kamu tu..?) yang menjadi extravaganza dalam mencari konklusi sebuah kehidupan....ape2 pun aku nk ucapkan selamat malam la n tolong ingat kan aku esok khojeee.....jgn buat2 lupeee.....

klu nak lupe pun, bia la lupe bangun pagi kee....

anyway enjoy dis lawak yg buat aku terguling2 last friday....dh lame xgelak gile2...besss plak...mbe kemenangan lagu TOLONG INGAT KAN AKU tu ade kaitan nye dengan video ni yg dh jadi penyakit skang "eh aku lupa".....selamat siang....eh aku lupe plak....selamat malam....eh mlm org tdo ke..?eh aku lupe, mlm la org tdo....eh..eh...eh....


eh eh eh...lupe plak nk ckp Assalamualaikum.....

2 comments: