Wednesday, January 12, 2011

apekah WhatsApp..???haaa..peng nokia2 sekalian, install lah from OVI yerr...

haaaa....apekah WhatsApp..?aku ni juz nk gtau pada mereka yg xtau ah...yg dh tau tu xpa lah n if silap gtau yeaa...


ok....aku pn br je install kat phone aku WhatsApp ni kat hp aku smlm...WhatsApp ni juz bole di gunakan tuk smart phone IP,BB,Nokia Andriod....So kt mane nk cr application ni juz login kt OVI nokia store...kt c2 adoo....klu IP kene install kt I-tune la...klu bb aku xtau camne...dh de kot...tp tuk nokia free je install die TAPI 1thn jee...kire die bg trial la bg lesen free...lpas 1 thn ko kne byr la lesen tu....byr juz for application, bkn nye byr every sms tu ok...yg aku tahu IP kne byr nk install tu....nokia je kot free....klu menarik lpas trial free 1 thn ni aku nk bli la lesen tu nnti...

ape yg bes...??? benye sb kite dpt sms secara free diantara pengguna2 phone yg aku sebot td tu....totally free....juz sms laaa...n becoming ni akan ada audio, video n mcm2 lg...tp coming soon laaa...TAPI, hanya bole gune appl ni bile ada internet jerkk...sob sob sob...haaaa....xkesah la samada wireless or celular/packed data...cam ni la ghupenye ckit2...

ni cth dr nokia phone(home)






ghupenye dlm nye..mcm ip lah..kikikiki

cam aku ni xde pkai maxis n xde subscribe tenet maxis...so aku juz gune wireless laa...nasib aku baik lee sobabnye kt opis ku de wireless, kt umh pn same lah...so aku xperluu lee gune packet data/celular tu....maknyeee aku juz gune WhatApp ni bile aku berada di opis n umh jerkk n kt mne2 yg de wireless....klu sesape de sbcribe tenet from maxis ke clcom ke digi ke leh r online WhatsApp ni 24 hour kannnn....

daaaa..

SHARING IS CARING...

No comments:

Post a Comment